Kryssning Dubai

Hitta kryssningar till Dubai, från Dubai eller som stannar i Dubai. Förenade Arabemiraternas två största städer Abu Dhabi och har blivit enormt populära på senare tid och det har även visat sig finnas ett enormt intresse för kryssningar i Persiska Viken.

Filtrera på kryssning eller paket

Sortera efter

Mer info om Dubai

Dubai, Förenade Arabemiraten

Kryssningar i Persiska viken utgår oftast från den toppmoderna staden Dubai.
Kryssning Dubai
Dubai är ingen stad för naturälskaren, men är man på jakt efter en storstads-semester är detta verkligen något som får en att lyfta på ögonbrynen. Den ena skyskrapan överträffar en andre och allt är bara helt spektakulärt och överdrivet. Väljer man att stanna i Dubai någon natt före eller efter kryssningen kan man ofta hitta väldigt prisvärda boende på något 5-stjärnigt hotell.


Kryssning Dubai - Bild 2

Den nya metropolen Dubai har inte bara blivit en turistsuccé och ett ekonomiskt centrum, utan spelar även en viktig hamn för Persiska viken då det avgår många kryssningar från Dubai.

Dubai är en av de lyxigaste städerna där de 5-stjärniga hotellen kantar både centrum och strandremsan.

Att göra i Dubai

Shopping:
Är det något Dubai verkligen satsat på så är det shopping. Med världens största shoppingcenter vid foten av världens högsta byggnad Burj Khalifa. Här finns över 1000 olika affärer och här kan man lätt spendera en hel dag. Förenade Arabemiraten har ingen moms vilket gör det billigt för oss svenskar att handla där. Det är framförallt elektronik och guld som turister passar på att köpa. Vi kan även rekommendera att åka till gulddistrikten och kolla på denna fantastiska marknd. Bara några kvarter bort finns även en kryddmarknad vilken doftar väldigt gott även från långt håll.

Sol och bad: Med det härliga klimatet vid Persiska Viken och storstadspulsen i Dubai city är det skönt att koppla av en dag på stranden eller vid poolen.

Sola och bada gör man bäst på hotellen vid stranden. Bor man inte på hotellet kan man oftast betala en mindre summa och få utnyttja hotellets privata strand, pool, handdukar och pool. Väljer man att inte lyxa till det så mycket finns det även "public beaches" dit alla får gå gratis.

Är du på kryssning med familjen kan det vara en bra idé att åka till ett vattenland. Ett av de bästa vattenlandeb i Dubai är Wild Waddy, här kommer garanterat alla trivas och det passar bra för såväl stora som små barn.

Sevärdheter och saker att göra på kryssning i Dubai

Golden Tulip Al Jazira Hotel Resort & Marina
Cloths Souk
Atlantis Hotel
Mina a Salam Hotel
Al Mamzur Beach Park
Dubai Marina
Gold Souk
Burj Al Arab
Gamla stan
Palm Jumeirah
The World
Public Beach
Ökensafari
Golf